Ondersteuning voor programma's voor extern beheer

Mogelijk moet u soms een programma voor extern beheer gebruiken wanneer de bescherming tegen extern beheer is ingeschakeld.

Zo schakelt u de werking van programma's voor extern beheer in:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenDreigingen en uitzonderingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik in het blok Uitzonderingen op de koppeling Vertrouwde programma's opgeven .
  4. Klik in het venster op de knop Toevoegen.
  5. Selecteer het uitvoerbare bestand van de toepassing voor beheer op afstand.

U kunt het pad ook handmatig invoeren. Kaspersky Endpoint Security ondersteunt omgevingsvariabelen en de * en ?-tekens bij het invoeren van een masker.

6. Selecteer het selectievakje Bewaak de programma-activiteit niet.
  7. Sla uw wijzigingen op.